Advertisement

Μπαρτσελονα Αρμανι : Σφαιρόπουλος: Με το στιλ του Κάτας ο Παναθηναϊκός - Στο νβα, ο γιάννης αντετοκούνμπο με 17 πόντους και 17.

Μπαρτσελονα Αρμανι : Σφαιρόπουλος: Με το στιλ του Κάτας ο Παναθηναϊκός - Στο νβα, ο γιάννης αντετοκούνμπο με 17 πόντους και 17.. Ο τραυματισμός του καλάθη (video). Δείτε τις 2 τελευταίες ασίστ του νικ καλάθη, με τις οποίες έφτασε τον αριθμό 14 κι έκανε ρεκόρ με την μπαρτσελόνα. Η μπαρτσελόνα έδειχνε χαμένη μέσα στο παιχνίδι ως το 35′, διάστημα στο οποίο ο πρώην παίκτης της, μάλκομ ντιλέινι. Η μπαρτσελόνα, που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, αναζητεί την πρόκριση στον τελικό έπειτα από 11 χρόνια. Ο κόρι χίγκινς πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση της μπαρτσελόνα στον ημιτελικό με την αρμάνι μιλάνο και πέτυχε το καλάθι που έστειλε τους καταλανούς στον τελικό της euroleague.

Η πτώση της πόλης, το τέλος μιας αυτοκρατορίας. O 40χρονος γκασόλ οδηγεί τους μπλαουγκράνα (vid). Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση. Ο κόρι χίγκινς πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση της μπαρτσελόνα στον ημιτελικό με την αρμάνι μιλάνο και πέτυχε το καλάθι που έστειλε τους καταλανούς στον τελικό της euroleague. Η μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο (22:00, ns 1 και live από το sport24) στον δεύτερο ημιτελικό του final four της κολωνίας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες.

Πρωταθλήτρια Τουρκίας η Εφές 93-66 και 3-0 τη Φενέρμπαχτσε
Πρωταθλήτρια Τουρκίας η Εφές 93-66 και 3-0 τη Φενέρμπαχτσε from allstarbasket.gr
Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), το ρόστερ κ.α. Η πτώση της πόλης, το τέλος μιας αυτοκρατορίας. Η μπαρτσελόνα έδειχνε χαμένη μέσα στο παιχνίδι ως το 35′, διάστημα στο οποίο ο πρώην παίκτης της, μάλκομ ντιλέινι. Στις 22:00 (novasports 1), η μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την αρμάνι σε μία «μάχη» με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Η μπαρτσελόνα, που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, αναζητεί την πρόκριση στον τελικό έπειτα από 11 χρόνια. O νικ καλάθης ξεκίνησε ορεξάτος τον ημιτελικό της ευρωλίγκας με την αρμάνι μιλάνο. Η μπαρτσελόνα του σαρούνας γιασικεβίτσιους επιστρέφει σε φάιναλ φορ για πρώτη φορά από το 2014 και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο του έτορε μεσίνα, στις 22:00 αύριο. Στα 31'' ο πολμάρο αστόχησε σε δίποντο για την μπαρτσελόνα, δίνοντας κατοχή στην αρμάνι.

Το εκτός ισορροπίας τρίποντο του καλάθη (vid).

Η μπαρτσελόνα έδειχνε χαμένη μέσα στο παιχνίδι ως το 35′, διάστημα στο οποίο ο πρώην παίκτης της, μάλκομ ντιλέινι. Ο τραυματισμός του καλάθη (video). Η μπαρτσελόνα του σαρούνας γιασικεβίτσιους επιστρέφει σε φάιναλ φορ για πρώτη φορά από το 2014 και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο του έτορε μεσίνα, στις 22:00 αύριο. Στα 31'' ο πολμάρο αστόχησε σε δίποντο για την μπαρτσελόνα, δίνοντας κατοχή στην αρμάνι. Οι καταλανοί έχουν πετύχει το μίνιμουμ των στόχων τους και ετοιμάζονται να. Μεγάλος άτυχος ο καλάθης που. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), το ρόστερ κ.α. Στις 22:00 (novasports 1), η μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την αρμάνι σε μία «μάχη» με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση. Διψήφιος σε χρόνο dt ο σχεδόν 41χρονος γκασόλ vid. «σκότωσε» την αρμάνι ο χίγκινς και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό. Μεγάλος άτυχος του ημιτελικού του final 4 ανάμεσα σε μπαρτσελόνα και. O νικ καλάθης ξεκίνησε ορεξάτος τον ημιτελικό της ευρωλίγκας με την αρμάνι μιλάνο.

O 40χρονος γκασόλ οδηγεί τους μπλαουγκράνα (vid). Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση. Μίροτιτς, καλάθης, αμπρίνες και πολλοί άλλοι. Αποχώρησε τραυματίας ο νικ καλάθης στον ημιτελικό χωρίς να μπορεί να πατήσει το πόδι του! Στα 31'' ο πολμάρο αστόχησε σε δίποντο για την μπαρτσελόνα, δίνοντας κατοχή στην αρμάνι.

Άκρως μπασκετική η σημερινή Τρίτη - The Momentum
Άκρως μπασκετική η σημερινή Τρίτη - The Momentum from themomentum.gr
Στις 22:00 (novasports 1), η μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την αρμάνι σε μία «μάχη» με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Οι καταλανοί έχουν πετύχει το μίνιμουμ των στόχων τους και ετοιμάζονται να. Μίροτιτς, καλάθης, αμπρίνες και πολλοί άλλοι. Στα 31'' ο πολμάρο αστόχησε σε δίποντο για την μπαρτσελόνα, δίνοντας κατοχή στην αρμάνι. Ο τραυματισμός του καλάθη (video). Η μπαρτσελόνα έδειχνε χαμένη μέσα στο παιχνίδι ως το 35′, διάστημα στο οποίο ο πρώην παίκτης της, μάλκομ ντιλέινι. Το εκτός ισορροπίας τρίποντο του καλάθη (vid). «σκότωσε» την αρμάνι ο χίγκινς και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό.

Η μπαρτσελόνα του σαρούνας γιασικεβίτσιους επιστρέφει σε φάιναλ φορ για πρώτη φορά από το 2014 και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο του έτορε μεσίνα, στις 22:00 αύριο.

Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), το ρόστερ κ.α. Διψήφιος σε χρόνο dt ο σχεδόν 41χρονος γκασόλ vid. Αποχώρησε τραυματίας ο νικ καλάθης στον ημιτελικό χωρίς να μπορεί να πατήσει το πόδι του! Δείτε τις 2 τελευταίες ασίστ του νικ καλάθη, με τις οποίες έφτασε τον αριθμό 14 κι έκανε ρεκόρ με την μπαρτσελόνα. Η μπαρτσελόνα έδειχνε χαμένη μέσα στο παιχνίδι ως το 35′, διάστημα στο οποίο ο πρώην παίκτης της, μάλκομ ντιλέινι. Μεγάλος άτυχος ο καλάθης που. Η πτώση της πόλης, το τέλος μιας αυτοκρατορίας. Ο κόρι χίγκινς πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση της μπαρτσελόνα στον ημιτελικό με την αρμάνι μιλάνο και πέτυχε το καλάθι που έστειλε τους καταλανούς στον τελικό της euroleague. Ο τραυματισμός του καλάθη (video). Στις 22:00 (novasports 1), η μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την αρμάνι σε μία «μάχη» με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Η μπαρτσελόνα του σαρούνας γιασικεβίτσιους επιστρέφει σε φάιναλ φορ για πρώτη φορά από το 2014 και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο του έτορε μεσίνα, στις 22:00 αύριο. Στα 31'' ο πολμάρο αστόχησε σε δίποντο για την μπαρτσελόνα, δίνοντας κατοχή στην αρμάνι. «σκότωσε» την αρμάνι ο χίγκινς και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό.

Στα 31'' ο πολμάρο αστόχησε σε δίποντο για την μπαρτσελόνα, δίνοντας κατοχή στην αρμάνι. Στις 22:00 (novasports 1), η μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την αρμάνι σε μία «μάχη» με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Μεγάλος άτυχος του ημιτελικού του final 4 ανάμεσα σε μπαρτσελόνα και. Ο τραυματισμός του καλάθη (video). Το εκτός ισορροπίας τρίποντο του καλάθη (vid).

Τι Τζέι Μπρέι: Θα επιστρέψω καλύτερος από ποτέ! (pic)
Τι Τζέι Μπρέι: Θα επιστρέψω καλύτερος από ποτέ! (pic) from allstarbasket.gr
Σήμερα θα παρακολουθήσουμε μαζί τον ημιτελικό της euroleague μεταξύ των μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο. Διψήφιος σε χρόνο dt ο σχεδόν 41χρονος γκασόλ vid. Η μπαρτσελόνα του σαρούνας γιασικεβίτσιους επιστρέφει σε φάιναλ φορ για πρώτη φορά από το 2014 και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο του έτορε μεσίνα, στις 22:00 αύριο. Στο νβα, ο γιάννης αντετοκούνμπο με 17 πόντους και 17. O 40χρονος γκασόλ οδηγεί τους μπλαουγκράνα (vid). Μίροτιτς, καλάθης, αμπρίνες και πολλοί άλλοι. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), το ρόστερ κ.α. O νικ καλάθης ξεκίνησε ορεξάτος τον ημιτελικό της ευρωλίγκας με την αρμάνι μιλάνο.

Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση.

Στο νβα, ο γιάννης αντετοκούνμπο με 17 πόντους και 17. «σκότωσε» την αρμάνι ο χίγκινς και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό. Δείτε τις 2 τελευταίες ασίστ του νικ καλάθη, με τις οποίες έφτασε τον αριθμό 14 κι έκανε ρεκόρ με την μπαρτσελόνα. Ο κόρι χίγκινς πήρε πάνω του την τελευταία επίθεση της μπαρτσελόνα στον ημιτελικό με την αρμάνι μιλάνο και πέτυχε το καλάθι που έστειλε τους καταλανούς στον τελικό της euroleague. Μεγάλος άτυχος του ημιτελικού του final 4 ανάμεσα σε μπαρτσελόνα και. Μίροτιτς, καλάθης, αμπρίνες και πολλοί άλλοι. Ο τραυματισμός του καλάθη (video). Ο κόρι χίγκινς έβαλε το μεγαλύτερο σουτ του ημιτελικού απέναντι στην αρμάνι μιλάνο με 0.8'' για το τέλος και έστειλε την μπαρτσελόνα στον τελικό του final four. Η μπαρτσελόνα έχει μια φοβερή ομάδα με πληρότητα σε κάθε θέση. Μεγάλος άτυχος ο καλάθης που. Η μπαρτσελόνα έδειχνε χαμένη μέσα στο παιχνίδι ως το 35′, διάστημα στο οποίο ο πρώην παίκτης της, μάλκομ ντιλέινι. Η μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την αρμάνι μιλάνο (22:00, ns 1 και live από το sport24) στον δεύτερο ημιτελικό του final four της κολωνίας, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Διψήφιος σε χρόνο dt ο σχεδόν 41χρονος γκασόλ vid.

Η πτώση της πόλης, το τέλος μιας αυτοκρατορίας μπαρτσελονα. Το εκτός ισορροπίας τρίποντο του καλάθη (vid).

Posting Komentar

0 Komentar